•  Regisztráljon!
  •  Aktiválja a fiókját!
  •  Töltse ki a profilját!
  •  Jelentkezzen állásra!

Csak 4 egyszerű lépés és máris használhatja a Humán Centrum rendszerét arra, hogy megtalálja az Ön számára leginkább megfelelő állást!

Regisztráció 

Évente mintegy ezer dolgozót segítünk új álláshoz. Legyen Ön az egyik, akinek új munkahelyet biztosítunk!

Szolgáltatásaink, melyekkel regisztrációt követően segíthetjük munkavállalását:

  • Négy lépésben elkészítheti online munkavállalói profilját, melyből összeáll önéletrajza.
  • Profiljából bármikor egy kattintással pályázhat a meghirdetett állásokra: Állásajánlatok
  • Ha nincs alkalma rendszeresen böngészni állásajánlatainkat, elképzeléseihez illeszkedve napi vagy heti rendszerességgel e-mailben értesítjük friss munkalehetőségekről és kollégáink is megkereshetik munkalehetőségekkel. Kattintson ide az értesítőért!

A legmodernebb technológiai megoldásokat nem támogató, régi böngésző verziók (pl. Internet Explorer 7, Firefox 3.5) használata esetén nehézségek adódhatnak a honlap használata közben. Ha Ön ilyet tapasztal, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, illetve javasoljuk, hogy telepítsen egyet az ingyenesen elérhető, legfrissebb verziójú böngészők (Firefox, Chrome) közül.

A regisztráció mindössze pár percet vesz igénybe, az alábbi adatok megadása után kap egy e-mailt, abban rákattint az aktiváló linkre, majd a profiljában néhány kötelező adat kitöltése után máris jelentkezhet a kiszemelt álláslehetőségekre.

Adatvédelmi nyilatkozat

Regisztrációmmal hozzájárulok, hogy személyes adataimat és feltöltött dokumentumokat Humán Centrum Kft. rendszerében rögzítsék, és azokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény adatbiztonsági követelményeit szerint kezeljék, felhasználják, tárolják és konkrét állásajánlat esetén a Humán Centrum Kft. partnerei részére továbbítsák, hozzáférhetővé tegyék.