Ajánlatkérés

Adja meg, milyen HR szolgáltatásra van szüksége! Két napon belül cégére szabott megoldást kínálunk Önnek.

Használja ki két évtized alatt 500 partnerünknél eredményesen használt HR szolgáltatásaink előnyeit!

Adja meg mire van szüksége, és hogyan érhetjük el:

Ajánlatkérés telefonos egyeztetéssel

Az itt megadott elérhetőségeken cége működési területén járatos kollégánk egyezteti Önnel az elvárásokat. A kapott információk alapján kidolgozzuk írásos ajánlatunkat.

Az árajánlat kidolgozása ingyenes és minden kötelezettség nélküli.

Árajánlatunk kidolgozási ideje 2-3 munkanap

A fluktuáció, általános munkaerőhiány vagy toborzás-kiválasztás területén jelentkező kapacitáshiány esetén gyors, garanciákkal biztosított személyügyi szolgáltatást kap. A kölcsönzött vagy közvetített munkavállaló néhány héten belül kezdhet cége telephelyén. Megkönnyítjük Önnek a munkaerő-felvétel folyamatát, azzal hogy elvégezzük az álláshirdetés elkészítését, feladását publikálását. A leendő főállású alkalmazottat az Ön szempontjai szerint előszűrjük, telefonos és személyes interjút folytatunk vele majd tapasztalatainkat riportban összefoglalva küldjük meg Önnek. Mindegy hogy főállású munkatársat keres, vagy részmunkaidős alkalmazottat, esetleg nyugdíjas vagy pályakezdő munkavállalót szeretne felvenni, a szakszerű toborzási eszközök alkalmazása és a gondos kiválasztás minden esetben megtörténik. Mérlegelheti hogy munkaerő-közvetítés, munkaerő-kölcsönzés, esetleg 30-50%-os adókedvezménnyel a nyugdíjas szövetkezeti munkavállaló alkalmazása lenne a legmegfelelőbb cége számára. Kölcsönzés, outsourcing vagy nyugdíjas szövetkezeti foglalkoztatás esetén még a munkaügyi adminisztrációt és a bérszámfejtést is folyamatosan elvégezzük vállalata helyett, míg a szakmai irányítás Önnél marad. 

Nagy tapasztalatunk van termelés-gyártásban fizikai, betanított munka és szakmunka területén. Gyógyszeripar, élelmiszeripar, gépipar, autóipar, szolgáltatóipar előszeretettel használja ki az atipikus foglalkoztatási formák előnyeit. Betanított és szakmunkásokat, műszakvezetőket, technikusokat, mérnököket és irodai dolgozókat is munkaerő-kölcsönző bevonásával alkalmaznak. A logisztikai, kereskedelmi és pénzügyi szektor gyakornoki programok keretében szerez tapasztalatot diák vagy pályakezdő munkavállalókkal, hogy aztán főállásúként kínáljon számukra karrier lehetőséget.

Nézze meg referenciáinkat és garanciáinkat, így az alapján is nyugodtabban fog dönteni mellettünk.

Országos megrendeléseit budapesti, Központi irodánk szervezi meg. Ezen túl az alábbi városok térségében kínáljuk HR szolgáltatásainkat: Budapest, Békéscsaba, Balatonfüred, Budaörs, Biatorbágy, Debrecen, Dunakeszi, Dunaharaszti, Hajdúszoboszló, Eger, Érd, Fót, Gödöllő, Győr, Gyöngyös, Gyula, Hatvan, Hajdúböszörmény, Hódmezővásárhely, Jászberény, Kaposvár, Kecskemét, Keszthely, Mátészalka, Marcali, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Nyírbátor, Pápa, Pécs, Siófok, Szeged, Székesfehérvár, Szigetvár, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Tiszaújváros Veszprém, Ajka, Zalaegerszeg, Vác, Veresegyház.