• 10 szuper idő- és teljesítménymérő alkalmazás a hatékony home office-ért

  Mit tegyünk, hogy a home office-ban se csússzon ki a kezünkből az irányítás, és ne húzódjon el a munka a nap végéig? Ahhoz, hogy hatékonyan tudjuk mérni a saját és a kollégák munkára fordított idejét, produktivitását, számos szuper alkalmazást érdemes megismernünk. Éppen ezért összegyűjtöttük 2020 legújabb időmérő applikációit, lássuk, mik is ezek!

  Részletek
 • Munkaerő-szervezés vészhelyzetben

  Az új koronavírus miatt életbe léptetett intézkedések célja a járvány terjedésének lassítása, ugyanakkor ez magában hordozza a gazdaság lassulását is, egyes területeken a teljes leállást. Gyorsan változó gazdasági környezetben az atipikus foglalkoztatási formák segítséget jelentenek a munkaadóknak.

  Részletek
 • Tegye anyagilag is kedvezőbbé a betanulást!

  A pályakezdőket nem csak a juttatási csomaggal tudjuk motiválni, lehet építeni a karrierterveikre, a szakmai kíváncsiságukra, ugyanakkor mégis kényes kérdés szokott lenni a próbaidő alatti fizetés. A szakmai tapasztalat nélküli frissdiplomások esetében megteheti, hogy úgy ajánlj kedvezőbb bérezési feltételeket, hogy mindeközben Ön is jól jár!

  Részletek
 • Minimálbér és munkabért terhelő adók 2020

  Klasszikus munkaviszonyban vagy egyszerűsített foglalkoztatás keretén belül fizetett munkabérre vonatkozó 2020 évi adók és járulékok mértékét foglaltuk össze vonatkozó jogszabályokkal együtt egy rövid táblázatban, mely egész évben segítségére lehet. Töltse le, adókedvezmények lehetőségeiért pedig olvasson tovább!

  Munkabér és adók 2020

  Részletek
 • Az új dolgozót nem lehet csak úgy

  Több munkaadó toborzás-kiválasztási gyakorlata még mindig inkább beszerzési, mint HR szemléletű, ami számos munkaerő-felvételt meghiúsít. Így nem csak a munkaerő-hiánnyal kell megbirkózni. A jelenlegi általános helyzet még a válság okozta munkaerőtöbblet időszakában alakult ki. Megvizsgáltuk, min múlik, hogy egy toborzás-kiválasztási feladat sikeres lesz-e.

  Részletek