• Gyermeket nevelők SZJA visszaigénylése

  Megjelent a NAV oldalán a VISSZADO elnevezésű nyilatkozat a gyermeket nevelő magánszemélyek szja-visszatérítéséhez. Töltse ki és küldje be a NAV-hoz az űrlapot 2021. december 31-ig. Amennyiben a NAV-nak nincs tudomása minden szükséges adatról, nem kaphatja vissza 2022. február 15-ig a visszaigényelhető adót.

  Részletek
 • Befejezte tanulmányait a gyermekem: meddig jogosult ingyenes orvosi ellátásra?

  Általános tévhit a diákok körében, hogy az ingyenes orvosi ellátásra való jogosultság akkor szűnik meg, amikor véget ér az utolsó tanév. Ez azonban nincs így: az ingyenes orvosi ellátás nem a tanév végéhez, hanem a diákigazolvány érvényességéhez igazodik.

  Részletek
 • Mire figyelj szülőként, ha gyermeked munkát vállal a nyáron

  Néhány nap és kitör a nyáriszünet. A tinédzser és egyetemista fiatalok az év nagy részében otthonról tanultak, a szobájuk lett a tanterem, és sokan tényleg csak a képernyőkön keresztül „találkoztak” a kortársaikkal. Egy ilyen év után, a nyár berobbanásával a fiatalok minden lehetőséget szeretnének megragadni, hogy társaságban legyenek és szórakozzanak. De ki teremtse meg az ehhez szükséges anyagi keretet a számukra?

  Részletek
 • Egyenlő esélyeket és nem csak nőnapon!

  A közelgő, március 8-ai nőnap nemcsak arra ad alkalmat, hogy köszöntsük hölgy ismerőseinket, családtagjainkat, kollégáinkat, hanem arra is, hogy felhívjuk a figyelmet a munkaerőpiacon tapasztalható, nők elhelyezkedését, karrierjét befolyásoló körülményekre.  

  Részletek
 • Gyorsítósáv Pályakezdő Program csak március 31-ig!

  Pályakezdőknek van egy remek lehetőség!  Lényegesen megkönnyítheted az elhelyezkedésed és a nettó béred is jelentősen nőhet, ha felhívod leendő munkaadód figyelmét erre a lehetőségre.

  Részletek