Mit írjunk az önéletrajzba? Inkább fordítva: Mit keres a HR-es az önéletrajzokban? Ha nem sikerül megfelelően a képességeket és szakmai tapasztalatot bemutatni, személyesen elmondjuk ingyenes tanácsadás keretében. Nem általánosságban, hanem pont Önnek, pont az Ön végzettségét és szakmai tapasztalatát segítünk érthetően bemutatni.

Minden hónap utolsó szerdáján személyes tanácsadással segítjük az álláskeresőket az önéletrajz javításában, célokhoz illesztésében.


Jelentkezés

Előzetes jelentkezését a cvambulancia@humancentrum.hu e-mail címünkre várjuk. A jelentkezéseket a tanácsadás előtti 5. napon lezárjuk, azaz mindig az azt megelőző péntekig szükséges elküldeni az önéletrajzát az Önhöz legközelebbi irodánk megjelölésével. Kollégánk egyeztet Önnel a tanácsadás időpontjáról és helyszínéről.

 

Önéletrajz

  • Ha még nincs önéletrajza, akkor megszerkesztheti itt. Az adatok feltöltésével kifejezetten szakmai tapasztalattal rendelkező álláskeresők számára kialakított szerkezetű és tartalmú önéletrajzot tud egy gombnyomással letölteni. 
  • Tapasztalattal nem rendelkező, diákok vagy frissdiplomások pedig itt szerkeszthetik meg pályakezdőknek kialakított önéletrajz sablont.

 

 

Nem kell külön gondolkodni, hogy mit és hogyan írjon bele, mert az egész folyamatot úgy alakítottuk ki, hogy csak ki kell tölteni és már készen is van. Ám ha még így is maradtak kérdési, akkor éljen ingyenes személyes tanácsadásunkkal! 

Társadalmi felelősségvállalás

Társadalmi felelősségvállalásunk keretén belül végzett tanácsadásunk szoros kapcsolatban áll fő tevékenységünkkel, a munkaerő-kölcsönzéssel és közvetítéssel. Hitelesen és szakértőként tudjuk képviselni a munkaerőpiacra még be sem lépett pályakezdőket, vagy tapasztalattal rendelkező álláskeresőket.