Társaságunk az Ön igényei szerint alakítja, fejleszti a toborzás-kiválasztási szolgáltatás elemeit. Olyan moduláris szolgáltatásokat kínálunk, melyeket külön-külön és egymással kombinálva is igénybe vehet, alkalmazkodva vállalata elvárásaihoz és lehetőségeihez. 

 

Moduláris toborzás-kiválasztási lehetőségek

 • Online álláshirdetések automatikus előszűréssel
  Álláshirdetését online toborzási rendszerünkben rögzítjük, honlapunkon túl publikáljuk vezető állásportálokon is. Beérkező önéletrajzokat az Önök igényei szerint szűrjük és továbbítjuk. Online toborzási szolgáltatásunk részleteiről, előnyeiről a linkre kattintva többet is megtudhat.

  Az online toborzás díja pályázatok előszűrésével, jelentkezők kiértesítésével:

Bacsicnettó 29.900 Ft álláshirdetés publikálása négy hétre 3+1 állásportálon + állásposta célcsoportnak

Medium: nettó 49.900 Ft 4+1 állásportál  LinkedIn és Facebook publikálásGARANCIA 4 hét hosszabbítás, ha nem érkezik legalább 5 önéletrajz 
 

 • Telefonos interjúk
  Az Önök által kiválasztott munkavállalókról telefonos interjúk során szakmai tapasztalat, személyes kompetenciák és motivációk alapján értékelést készítünk. A szervezeti céljaihoz leginkább illeszkedő munkatársakat mutatjuk be.

  Interjúk mennyiségétől és pozíciótól függően sávos díjat alakítunk ki megbízónk részére, általában: 8.000-10.000 Ft / önéletrajz 

 • Adatbázisszűrés

  Munkakeresők regisztrációs adatait szakmai kompetenciák, iskolai végzettség, munkatapasztalat alapján rendszerezzük. Adatbázis szűrésünk segítségével akár hirdetés nélkül is hozzájut olyan képességekkel rendelkező munkavállalói csoport adataihoz, amilyenekre az Önök működési területén leginkább szükség van. 

  Az adatbázisszűrés díja: Pozíciónként nettó  55.000 Ft-tól, átküldött önéletrajzok száma 6-8 db (3-5 napon belül)

 • Kihelyezett interjúk 
  Az Ön által kiválasztott jelentkezőkről személyes interjúk alapján magas szintű, több elemű értékelést készítünk. A kiválasztási módszertanunk sokrétű és korszerű. Olyan esetekben is ajánljuk, ha szervezetén belül diszkréten szeretné kezelni az új munkatárs kiválasztását. 

  Felkészülés – interjú – értékelés díja együtt általában nettó 20.000-30.000 Ft/önéletrajz, de a munkakör összetettségétől függően eltérések lehetnek.

Kérjen tájékoztatást részletekről, árakról, előnyökről!