Társaságunk az Ön igényei szerint alakítja, fejleszti a toborzás-kiválasztási szolgáltatás elemeit. Olyan moduláris szolgáltatásokat kínálunk, melyeket külön-külön és egymással kombinálva is igénybe vehet, alkalmazkodva vállalata elvárásaihoz és lehetőségeihez. 

Online álláshirdetések automatikus előszűréssel
Álláshirdetését online toborzási rendszerünkben rögzítjük, honlapunkon túl publikáljuk vezető állásportálokon is. A beérkező önéletrajzokat az Önök igényei szerint szűrjük és továbbítjuk. Online toborzási szolgáltatásunk részleteiről, előnyeiről a linkre kattintva többet is megtudhat.

Az online toborzás díja pályázatok előszűrésével, jelentkezők kiértesítésével

Basicnettó 38.000 Ft - álláshirdetés publikálása négy hétre 3+1 állásportálon + állásposta értesítés küldése a célcsoportnak

Medium: nettó 58.000 Ft - 4+1 állásportál  LinkedIn és Facebook publikálás GARANCIA 4 hét hosszabbításra, ha nem érkezik legalább 5 önéletrajz 

Állásinterjúk

Telefonos interjú

A telefonos interjúk alapján értékelést készítünk az Önök által kiválasztott munkavállalók szakmai tapasztalatáról, személyes kompetenciáiról és motivációiról. A szervezeti céljaihoz leginkább illeszkedő munkatársakat mutatjuk be.

Interjúk mennyiségétől és pozíciótól függően sávos díjat alakítunk ki megbízónk részére, általában: 8.000-15.000 Ft / önéletrajz 

  • Kihelyezett interjúk 

Az Ön által kiválasztott jelentkezőkről személyes interjúk alapján magas szintű, több elemű értékelést készítünk. Olyan esetekben is ajánljuk, ha szervezetén belül diszkréten szeretné kezelni az új munkatárs kiválasztását. 

A munkakör összetettsége határozza meg, hogy milyen szintű felkészülésre van szükség és mennyi időt vesz igénybe az interjú, illetve az értékelés elkészítése. A díjazás is ennek megfelelően alakul, általában meghaladja a nettó 30.000 ft-ot.

  • Adatbázisszűrés

Munkakeresők online regisztrációs adatait szakmai kompetenciák, iskolai végzettség, munkatapasztalat alapján rendszerezzük. Adatbázisszűrésünk segítségével akár hirdetés nélkül is hozzájut olyan képességekkel rendelkező munkavállalói csoport adataihoz, amilyenekre az Önök működési területén leginkább szükség van. 

Az adatbázisszűrés díja: Pozíciónként nettó  78.000 Ft-tól, átküldött önéletrajzok száma 6-10 db. A díj a telefonos előszűrést nem tartalmazza.

Kérjen tájékoztatást a részletekről!