10 találat

Szűrőfeltételek
Szakmunka/ fizikai munka

Hoppá

Ez az álláshirdetés már nem érhető el.

Kérjük, böngéssze át a legfrissebb munkalehetőségeket.

Hegesztő
Nyírbátor

Hegesztő

Várjuk szakmai tapasztalattal rendelkező hegesztők jelentkezését gépgyártással foglalkozó partnerünkhöz!

Szerkezetlakatos
Nyírbátor

Szerkezetlakatos

Ha jártas fémipari területen és stabil hosszú, távú munkát keres egész évre, várjuk jelentkezését nyírbátori gépgyártással foglalkozó partnercégünkhöz.

CNC gépkezelő
Nyírbátor

CNC gépkezelő

Itt a lehetőség, jelentkezzen most partnerünk folyamatosan bővülő csapatába, ha rendelkezik szakirányú CNC gépkezelői végzettséggel.

Mechanikus szerelő
Budapest IV.

Mechanikus szerelő

Rendelkezik szakirányú végzettséggel, illetve mechanikus összeszerelői munkakörben szerzett tapasztalattal? Nem okoz gondot a 2 műszakos munkavégzés? Ha a válasz igen, és szeretne egy stabil, megbízható munkahelyet, akkor jelentkezzen még ma!

Lakatos
Veresegyház

Lakatos

Fémipari végzettségű, vagy lakatos munkakörben tapasztalattal rendelkező álláskeresőknek kínálunk világszínvonalú környezetben hosszú távú munkalehetőséget. Ingyenes céges busszal járhat munkába vagy utazási költségtérítést biztosítunk.

CNC Operátor
Veresegyház

CNC Operátor

Gépi forgácsoló végzettségű vagy CNC gépek kezelésében jártas szakembereknek kínálunk modern munkakörnyezetben stabil jövedelmet. Ingyenes buszjáratok, kedvezményes melegétkezés, sportpálya és fitneszterem is biztosított.

Fodrász munkatárs
Kaposvár és környéke

Fodrász munkatárs

Fontos a fix jövedelem, amelyre mindig biztosan számíthatsz? Unod, hogy minden fodrászszalonban meglévő vendégkört várnak el? Akkor ezt a lehetőséget mindenképpen nézd meg és jelentkezz!

Roncsolásmentes anyagvizsgáló
Veresegyház

Roncsolásmentes anyagvizsgáló

Rendelkezik minimum 1-es fokozatú anyagvizsgálói képesítéssel és alapfokú számítástechnikai ismeretekkel? Ha a válasz IGEN, jelentkezzen még ma!

Fényező
Budapest IV.

Fényező

Releváns szakmai végzettséggel és 1-2 év mázolási, fényezési tapasztalattal rendelkező munkavállalók jelentkezését várjuk nemzetközi színvonalú, gázturbinák gyártásával foglalkozó partnerünk csapatába! Jelentkezzen állásunkra!

Mechanikus szerelő - hegesztő
Veresegyház

Mechanikus szerelő - hegesztő

Szakirányú végzettségű, mechanikus összeszerelői munkakörben és hegesztői tapasztalattal rendelkező álláskeresőknek kínálunk világszínvonalú környezetben hosszú távú munkalehetőséget. Ingyenes céges busszal járhat munkába vagy utazási költségtérítést biztosítunk.