Mi valójában a munkaerő kölcsönzés?

A munkaerő-kölcsönzés egy olyan foglalkoztatási forma, ahol a foglalkoztató (Kölcsönvevő) helyett a munkaerő-kölcsönző cég (Kölcsönbeadó) – esetünkben a Humán Centrum Kft. – köt munkaszerződést a dolgozóval (Kölcsönzött munkavállaló). A munkaerő-kölcsönző cég fizeti a munkabért és viseli a munkabérrel kapcsolatos minden kötelezettséget, de a foglalkoztató cégnél történik a munkavégzés, az ehhez tartozó irányítást, ellenőrzést is a foglalkoztató végzi, tehát ő határozza meg a munkaidőt, munkakezdés idejét, ebédidőt, elvégzendő feladatokat, stb.

 

Milyen előnyei vannak, ha a Humán Centrumnál vállal időszakos munkát?

 • Az így ledolgozott idő is beszámít a nyugdíjba
 • Betegség esetén védettséget élvez.
 • Fizetett ünnepekre, fizetett szabadságokra is kap munkabért.
 • Sokrétű munkatapasztalatra tehet szert, melyek előnyt jelentenek a munkaerőpiacon.
 • Tanácsadásunkat ingyenesen veheti igénybe.
 • Átvállaljuk a munkavállalással kapcsolatos adminisztratív ügyek intézését.
 • Országos hálózatunk lehetővé teszi, hogy az ország számos területén kínáljunk Önnek munkalehetőségeket.
 • Számos iparágban és pozícióban tudunk Önnek munkát ajánlani.

 

Milyen jellegű munkát kínálunk Önnek?

Néhány héttől több hónapig, vagy akár évekig terjedő törvényes, bejelentett munkalehetőséget biztosítunk. A Humán Centrum munkavállalójává válik erre az időszakra, és a megbízó cégnél fog dolgozni. A Humán Centrum Kft.-től kapja rendszeres fizetését, esetleges betegszabadsággal, fizetett szabadnapokkal együtt, de a munkát megbízónk utasításai szerint az ő telephelyén végzi. Megbízóink iparágai és a keresett munkakörök lefedik a teljes foglalkoztatási spektrumot, a betanított munkától a diplomát és komoly szakmai tapasztalatot igénylő feladatokig.

Kinek ajánljuk ezt a munkavállalási formát?

 • Ha nincs állandó munkaviszonya, eseti jelleggel is lehet keresete
 • Ha hosszú távú lehetőséget keres, sok időszakos munkából –kölcsönös megelégedés esetén – sokszor rövid időn belül állandó munkahely válhat.
 • Ha pályakezdő, GYED-ről, GYES-ről visszatérő: rövidebb periódusokban több területen kipróbálhatja magát, mielőtt eldöntené. melyik szakirány az Önnek leginkább megfelelő.

Hogyan segítünk Önnek a megfelelő munkahely megtalálásában?

Weblapunkon található elektronikus regisztrációval automatikusan bekerül ingyenes adatbázisunkba. Az így készült önéletrajz alapján állásajánlataink közül megkeressük a tapasztalatai és végzettsége szerinti legalkalmasabb munkahelyeket, de Ön is böngészhet állásajánlataink közül, melyekre egy kattintással, egyszerűen pályázhat. Kölcsönös érdeklődés esetén tájékoztatást adunk a foglalkoztató cégről, a keresett munkakör jellemzőiről, megszervezzük a személyes interjút a munkaerőt kereső cég képviselőjével. Ennek eredményéről minden esetben tájékoztatjuk Önt.

 

Bisnode tanusitvany