Munkaerő kölcsönzés 2018.  – Kinek és miért ajánljuk?

Szolgáltatásunkat minden cégtípus számára kedvező feltételekkel végezzük, a kisebb, 20-30 fős vállalkozásoktól, egészen a multinacionális láncokig. Legtöbb esetben tudunk megfelelő megoldást nyújtani.

Országszerte 17 irodánk található, így az Önhöz legközelebb eső munkatársunkkal személyes kapcsolatban lehet. Elérhetőségeiket itt találja.

Nem kell új embereket felvennie – a  munkaerő kölcsönzés egyszerűbb.

Nem kell felvennie új embereket, nincs interjúztatás, hirdetés, és az ideje sem vész kárba alkalmatlan jelöltek meghallgatásával. Ön helyett a munkaerő kölcsönző cég végzi a kiválasztást, munkaszerződést köt a munkavállalóval és szintén a kölcsönző cég végzi a munkaadói adminisztratív teendőket. A munkavégzés Önnél történik, így csak a munkához tartozó irányítási és ellenőrzési feladatokat kell végeznie; Ön határozza meg pl. a munkaidőt, munkarendet, ebédidőt, elvégzendő feladatokat, stb. Garanciát vállalunk a dolgozókra, így folyamatosan lesz, aki elvégezze a feladatokat.

Ha szeretne többet megtudni arról, hogy ez az Ön cégénél hogyan működhet, vagy speciális kérdése van, akkor kérjen több információt

 

Munkaerő kölcsönzés előnyei, alkalmazása

Nézzük végig az előnyöket, amelyek Önt, mint munkaadót segítik, ha kölcsönzött munkaerő mellett dönt:

  • A munkaerő kölcsönzés díja nem munkabér, hanem költségként elszámolható.
  • Ha a termelés időszakosan ingadozik, nem kell fizetnie azoknak a munkavállalóknak a bérét, közterheit, akiknek a munkájára csak időszakosan van szüksége.
  • Ha Önnél most nincs kapacitás munkaerő területi átcsoportosítására, vidéki beszállítására, akkor kölcsönözzön munkaerőt.
  • A kölcsönzött munkaerőért a Humán Centrum garanciát vállal, több lépcsős kiválasztási folyamat eredményeképpen megbízható és szakértő dolgozókat kap.
  • Ha cégének nincs ideje a hosszadalmas kiválogatáshoz, interjúztatáshoz és az adminisztrációval, bérszámfejtéssel sem akar bajlódni, de gyorsan és hatékonyan akar új munkaerőt, forduljon hozzánk.
  • Munkavállalói tartós betegsége, szabadsága, külföldi útja és akár GYES idején, a munkavégzés kölcsönzött munkavállalóval folyamatos marad, mialatt visszavárják a kollégát.
  • Ha a tulajdonos létszámstopot rendel el, viszont a feladatokhoz hiányzik ember, akkor munkaerő kölcsönzéssel felvétel nélkül is zökkenőmentes a munka, ugyanis nem lépi túl a bérkeretet.
  • Projekt jellegű munka hirtelen megnövekedése (pl. leltározás, software bevezetés, új megrendelés, átszervezés) során segítséget jelentenek. Sőt közülük - mivel látja, hogyan dolgoznak - könnyebben megtalálhatja a leendő alkalmazottjait. Ennél simábban szinte nem is lehetne!

munkaerő kölcsönzés 2018-ban is korszerű foglalkoztatási forma, mellyel cége gyorsabban tud reagálni a piaci változásokra és költséget is megtakaríthat. Ön elmondja, hogy mire van szüksége és mi megtaláljuk az elvárásainak megfelelő kölcsönzött munkatársakat. 

Mondja el ITT, hogy Önnek mire lenne szüksége!