Munkaerő-kölcsönzés 2019.  – Kinek és miért ajánljuk?

Szolgáltatásunkat minden cégtípus számára kedvező feltételekkel végezzük, a kisebb, 20-30 fős vállalkozásoktól, egészen a multinacionális láncokig. Legtöbb esetben tudunk megfelelő megoldást nyújtani.

Országszerte 17 irodánk található, így az Önhöz legközelebb eső munkatársunkkal személyes kapcsolatban lehet. Elérhetőségeiket itt találja.

Nem kell új embereket felvennie – a  munkaerő-kölcsönzés egyszerűbb.

Nem kell felvennie új embereket, nincs interjúztatás, hirdetés, és az ideje sem vész kárba alkalmatlan jelöltek meghallgatásával. Ön helyett a munkaerő-kölcsönző cég végzi a kiválasztást, munkaszerződést köt a munkavállalóval és szintén a kölcsönző cég végzi a munkaadói adminisztratív teendőket. A munkavégzés Önnél történik, így csak a munkához tartozó irányítási és ellenőrzési feladatokat kell végeznie; Ön határozza meg pl. a munkaidőt, munkarendet, ebédidőt, elvégzendő feladatokat, stb. Garanciát vállalunk a dolgozókra, így folyamatosan lesz, aki elvégezze a feladatokat.

Ha szeretne többet megtudni arról, hogy ez az Ön cégénél hogyan működhet, vagy speciális kérdése van, akkor kérjen több információt.

 

Munkaerő-kölcsönzés előnyei, alkalmazása

Nézzük végig az előnyöket, amelyek Önt, mint munkaadót segítik, ha kölcsönzött munkaerő mellett dönt:

  • A munkaerő-kölcsönzés díja nem munkabér, hanem költségként elszámolható.
  • Ha a termelés időszakosan ingadozik, nem kell fizetnie azoknak a munkavállalóknak a bérét, közterheit, akiknek a munkájára csak időszakosan van szüksége.
  • Ha Önnél most nincs kapacitás munkaerő területi átcsoportosítására, vidéki beszállítására, akkor kölcsönözzön munkaerőt.
  • A kölcsönzött munkaerőért a Humán Centrum garanciát vállal, több lépcsős kiválasztási folyamat eredményeképpen megbízható és szakértő dolgozókat kap.
  • Ha cégének nincs ideje a hosszadalmas kiválasztásra, interjúztatásra és az adminisztrációval, bérszámfejtéssel sem akar bajlódni, de gyorsan és hatékonyan akar új munkaerőt, forduljon hozzánk.
  • Munkavállalói tartós betegsége, szabadsága, külföldi útja és akár GYED, GYES idején, a munkavégzés kölcsönzött munkavállalóval folyamatos marad, mialatt visszavárják a kollégát.
  • Ha a tulajdonos létszámstopot rendel el, viszont a feladatokhoz hiányzik ember, akkor munkaerő-kölcsönzéssel felvétel nélkül is zökkenőmentes a munka, ugyanis nem lépi túl a bérkeretet.
  • Projekt jellegű munka hirtelen megnövekedése (pl. leltározás, software bevezetés, új megrendelés, átszervezés) során segítséget jelentenek. Sőt közülük – mivel látja, hogyan dolgoznak – könnyebben megtalálhatja a leendő alkalmazottjait. Ennél simábban szinte nem is lehetne!

munkaerő-kölcsönzés 2019-ben is korszerű foglalkoztatási forma, amellyel cége gyorsabban tud reagálni a piaci változásokra és költséget is megtakaríthat. Ön elmondja, hogy mire van szüksége és mi megtaláljuk az elvárásainak megfelelő kölcsönzött munkatársakat. 

Mondja el ITT, hogy Önnek mire lenne szüksége!