Munkaerő kölcsönzés 2018.  – Kinek és miért ajánljuk?

Szolgáltatásunkat minden cégtípus számára kedvező feltételekkel végezzük, a legkisebb, 8-10 fős vállalkozásoktól, egészen a multinacionális láncokig. Legtöbb esetben tudunk megfelelő megoldást nyújtani a munkaerő kölcsönzés terén.

Országszerte 17 irodánk található, így az Önhöz legközelebb eső munkatársunkkal személyes kapcsolatban lehet. Elérhetőségeiket itt találja.

 

Nem kell új embereket felvennie – a  munkaerő kölcsönzés egyszerűbb.

munkaerő kölcsönzés 2017-ben is korszerű foglalkoztatási forma, mellyel cége gyorsabban tud reagálni a piaci változásokra és ráfordítást takarít meg. Ön elmondja, hogy mire van szüksége és mi megtaláljuk az elvárásainak megfelelő kölcsönzött munkatársakat. Ha a jelenlegi piaci helyzetében nem tud, vagy nem akar több embert felvenni, hiszen ma nem lehet olyan szempontok szerint tervezni, mint akár öt évvel ezelőtt, viszont a feladatokat valakinek el kell végeznie – akkor a munkaerő kölcsönzéssel megoldható ez a probléma.

Nem kell felvennie új embereket, nincs interjúztatás, hirdetés, és az ideje sem vész kárba alkalmatlan jelöltek meghallgatásával. Ön helyett a munkaerő kölcsönző cég végzi a kiválasztást, munkaszerződést köt a munkavállalóval és szintén a kölcsönző cég végzi a munkaadói adminisztratív teendőket. A munkavégzés Önnél történik, így csak a munkához tartozó irányítási és ellenőrzési feladatokat kell végeznie; Ön határozza meg pl. a munkaidőt, munkarendet, ebédidőt, elvégzendő feladatokat, stb. Garanciát vállalunk a dolgozókra, így folyamatosan lesz, aki elvégezze a feladatokat.

Ha szeretne többet megtudni arról, hogy ez az Ön cégénél hogyan működhet, vagy speciális kérdése van, akkor kérjen több információt  ITT

 

Munkaerő kölcsönzés előnyei, alkalmazása

A régóta bevett gyakorlat és megszokások után sokaknak különösen hangozhat az a tény, hogy alkalmazottak helyett kölcsönzött munkaerőről beszélünk. Ám nézzük végig az előnyöket, amelyek Önt, mint munkaadót segítik, ha a munkaerő kölcsönzés mellett dönt:

  • A munkaerő kölcsönzés díja nem munkabér, hanem költségként elszámolható.
  • Ha a termelés időszakosan ingadozik, nem kell fizetnie azoknak a munkavállalóknak a bérét, közterheit, akiknek a munkájára csak időszakosan van szüksége.
  • Ha Önnél most nincs kapacitás munkaerő területi átcsoportosítására, vidéki beszállítására, munkásszállás biztosításárára, akkor kölcsönözzön munkaerőt.
  • A kölcsönzött munkaerőért a Humán Centrum garanciát vállal, több lépcsős kiválasztási folyamat eredményeképpen megbízható és szakértő dolgozókat kap.
  • Ha cégének nincs ideje a hosszadalmas kiválogatáshoz, interjúztatáshoz és az adminisztrációval, bérszámfejtéssel sem akar bajlódni, de gyorsan és hatékonyan akar új munkaerőt, forduljon hozzánk.
  • Munkavállalói tartós betegsége, szabadsága, külföldi útja és akár GYES idején, a munkavégzés kölcsönzött munkavállalóval folyamatos marad, mialatt visszavárják a kollégát.
  • Ha a tulajdonos létszámstopot rendel el, viszont a feladatokhoz hiányzik ember, akkor munkaerő kölcsönzéssel felvétel nélkül is zökkenőmentes a munka, ugyanis nem lépi túl a bérkeretet.
  • Projekt jellegű munka hirtelen megnövekedése (pl. leltározás, software bevezetés, új megrendelés, átszervezés) során segítséget jelentenek. Sőt közülük - mivel látja, hogyan dolgoznak - könnyebben megtalálhatja a leendő alkalmazottjait. Ennél simábban szinte nem is lehetne!

 

Mondja el ITT, hogy Önnek mire lenne szüksége!