A Humán Centrum Kft. esetében a felelős, átlátható és törvényes működés már az alapítás óta elsődleges érték. Rendkívül fontosnak tartjuk a társadalmi tudatosságot is, ezért szeretnénk a társadalom olyan tagjait is bevonni a CSR programunkba, akik egy ideje nehezen vagy egyáltalán nem tudnak elhelyezkedni. Állásbörzék alkalmával már az elmúlt 10 évben is rengeteg leendő munkavállalónak segítettünk karrier tanácsadásokon az első lépések átgondolásában, önéletrajzírásban, a munkavállalói jogok, előnyök és lehetőségek megismertésében.

Társadalmi felelősségvállalási programjaink

Önéletrajz készítésével kapcsolatos ingyenes tanácsadást ajánlunk fel évente 100 olyan álláskeresőnek, akik úgy érzik, hogy a munkavállaláshoz vezető út első lépéseinél nehézségekbe ütköznek. Már a pályázat összeállításánál támogatjuk őket a siker érdekében. A résztvevőknek információs anyagot adunk át, hogy hol érdemes tájékozódni munkavállalási lehetőségekről, milyen csapdákat, hibákat kell elkerülni és elhelyezkedésüket milyen kormányprogramok támogatják.

Rendszeres CV ambulancia

Minden hónap utolsó szerdáján tartjuk önéletrajzírási tanácsadásunkat. Előzetes jelentkezését várjuk a cvambulancia@humancentrum.hu e-mail címünkre az ambulanciát megelőzően legkésőbb hétfő 10 óráig. Kérjük levelében adja meg, melyik az Önhöz legközelebbi irodánk és önéletrajzát is csatolja mellékletben.

Megváltozott munkaképességű dolgozók támogatása

Cégünk egyre nagyobb figyelmet fordít arra, hogy a megváltozott munkaképességűeket hosszú távon is a munkaerőpiacon tartsa. Megbízóival együttműködve keresi a megoldásokat, hogy  a megváltozott munkaképességű dolgozók is stabil tagjai lehessenek egy-egy vállalati csapatnak.

Társadalmi szerepvállalásunk szoros kapcsolatban áll cégünk fő tevékenységével, a munkaerő-kölcsönzéssel és -közvetítéssel. Hitelesen és szakértőként tudjuk képviselni a munkaerőpiacról kiszorult álláskeresőket, vagy a még be sem lépett diákokat és pályakezdőket. Amennyiben sikerül kapcsolódási pontot találni a munkalehetőségek és a programban résztvevő munkavállalók szakmai tapasztalatai, érdeklődése között, konkrét állásajánlattal is szolgálhatunk.