Munkaerő-kiszervezés – HR Outsourcing:

Takarítson meg bérköltséget, kölcsönözze saját, jól bevált munkavállalóit! 

Cégünk átvállalja Öntől egy vállalati részleg, adott dolgozói csoport, vagy projekt teljes körű HR menedzselését, adminisztrációját. Ezzel a stratégiával csökkenti a bérköltséget és javítja a munkaerő-gazdálkodási hatékonyságát.  A dolgozóinak munkaviszonya a Humán Centrumnál folytatódik, ahonnan kölcsönözheti őket.

 

A munkahelyek megőrzése érdekében:

Saját, bevált kollégáival dolgozik, ugyanakkor ez a törzslétszámban nem jelentkezik. Ennek számos előnye van. Önnek nem kell bérszámfejtői és HR részleget fenntartania, és cégünk látja el a munkaügyi adminisztrációt, követi a mindenkori törvényi változásokat.

A munkaerő-kölcsönzőhöz kiszervezett dolgozók, létszámstop feloldását követően, megállapodás szerint költségmentesen saját állományba visszavehetők, így tudja megőrizni a munkahelyeiket.   

 

Akkor én nem vagyok a munkáltatójuk?

Papírforma szerint nem, gyakorlati dolgok szintjén igen. 

Attól, hogy a munkaerő-kölcsönzés során a munkavállalók a Humán Centrummal, mint munkaerő-kölcsönzővel kötnek munkaszerződést, az Ön által megszabott munkafeltételek szerint végzik a feladataikat. A Humán Centrum személyes kapcsolattartást, törvényes foglalkoztatást és teljes körű bérügyviteli szolgáltatást garantál, a munkaerő-kölcsönzést igénybevevő ügyfelei számára.

Kérjen ajánlatot, hogy az Ön cégénél ez milyen költségekkel járna!

 

Bisnode tanusitvany