Társadalmi felelősségvállalás

A Humán Centrum Kft esetében a felelős, átlátható és törvényes működés már az alapítás óta elsődleges érték. Rendkívül fontosnak tartjuk a társadalmi tudatosságot is, ezért szeretnénk a társadalom olyan tagjait is bevonni a CSR programunkba, akik egy ideje nehezen vagy egyáltalán nem tudnak elhelyezkedni. Állásbörzék alkalmával már az elmúlt 10 évben is rengeteg leendő munkavállalónak segítettünk karrier tanácsadásokon az első lépések átgondolásában, önéletrajzírásban, a munkavállalói jogok, előnyök és lehetőségek megismertésében.

Társadalmi felelősségvállalási programjaink

Önéletrajz készítéssel kapcsolatos ingyenes tanácsadást ajánlunk fel évente 500 olyan álláskeresőnek, akik úgy érzik, hogy a munkavállaláshoz vezető út első lépéseinél nehézségekbe ütköznek. Már a pályázat összeállításánál támogatjuk őket a siker érdekében. A résztvevőknek információs anyagot adunk át, hogy hol érdemes tájékozódni munkavállalási lehetőségekről, milyen csapdákat, hibákat kell elkerülni és elhelyezkedésüket milyen kormányprogramok támogatják.

  • Rendszeres CV ambulancia

Minden hónap utolsó szerdáján tartjuk CV ambulancia - önéletrajz írási tanácsadásunkat. Előzetes jelentkezését várjuk a cvambulancia@humancentrum.hu e-mail címünkre az ambulanciát megelőzően legkésőbb hétfő 10 óráig. Kérjük levelében adja meg, melyik az Önhöz legközelebbi irodánk és önéletrajzát is csatolja mellékletben.

  • Karriertanácsadás

A HVG állásbörze szervezői is rendszeresen felkérnek bennünket, hogy segítsük az álláskeresőket karrier tanácsadással. Az állásbörze két napja alatt négy munkatársunk segíti az álláskeresőknek átgondolni a karrierterveket egyéni tanácsadások alkalmával. Az állásbörzére évről évre több mint tízezer látogató jön el.

  • Megváltozott munkaképességű dolgozók támogatása

Cégünk egyre nagyobb figyelmet fordít arra, hogy megváltozott munkaképességűeket hosszú távon is a munkaerő-piacon tartsa. Megbízóival együttműködve keresi a megoldásokat, hogy  a megváltozott munkaképességű dolgozók is stabil tagjai lehessenek egy-egy vállalati csapatnak.

 

Társadalmi szerepvállalásunk szoros kapcsolatban áll cégünk fő tevékenységével, a munkaerő-kölcsönzéssel és közvetítéssel. Hitelesen és szakértőként tudjuk képviselni a munkaerőpiacról kiszorult álláskeresőket, vagy a még be sem lépett diákokat és pályakezdőket. Amennyiben sikerül kapcsolódási pontot találni a munkalehetőségek és a programban résztvevő munkavállalók szakmai tapasztalatai, érdeklődése között, konkrét állásajánlattal is szolgálhatunk.