A Humán Centrum Kft. jelenlegi tulajdonosai, vezetői az 1993. évi alapítástól kezdődően irányítják a céget, mely jelenleg is 100%-ban magyar magántulajdonban van. A Humán Centrum Kft. alap tevékenysége a munkaerő-kölcsönzés, közvetítés, bérszámfejtés mellyel az ország teljes területén állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Célunk az emberi erőforrás hatékonyságának növelése, fejlesztése és óvása, mely kiemelkedően fontos a vállalatok sikere szempontjából. E küldetés végrehajtásához két alapvető képességre lesz szüksége a HR területnek: versenyszemléletre és a megújulás képességére.

 

  Közvetlen munkatársaink:
72 fő
Állományi létszám:
1251 fő
Kölcsönzött órák száma:
4 millió

                                 

Felkészültség, nyitottság, körültekintés és kreativitás jellemzi csapatunkat. A siker kulcsát a munkatársak elsősorban abban látják, hogy a hatékony működés a Human Centrum esetében lehetővé teszi a partnerekkel és az álláskeresőkkel a szó szoros értelmében vett valódi, gyakorlati kapcsolatok kiépítését. Partnereink elégedettsége azon a gondoskodáson és körültekintő munkavégzésen alapul, ami összetartó csapatunk tagjainak személyes értéke is egyben.

 

Minőségbiztosítási rendszerünk által a partnerek számára objektív bizonyítékot nyújthatunk arra, hogy szolgáltatásunk magas színvonalú, biztonságos, szabályozott munkaerő-kiválasztási, projektvezetési és adminisztrációs folyamatokat eredményez. Így bármely városban azonos színvonalú és több ponton ellenőrizhető feladatokból álló szolgáltatással támogatjuk megbízóink működését


Vezetőink  jelentős gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek a munkaerő szervezés és lebonyolítás terén, így az ügyfeleink igényeihez igazodva egyedi személyre szabott megoldásokkal támogatjuk megrendelőinket.

 

LinkedIn oldalunk: http://www.linkedin.com/company/human-centrum

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/Human.Centrum

Google+ oldalunk: https://plus.google.com/+humancentrumkft/