2023. szeptember 04.

Külföldiek toborzása

A Humán Centrum Kft. minősített munkaerő-kölcsönzőként a szakemberhiány kezelésére mostantól toborzozhat és kölcsönözhet EU-n kívüli, külföldi munkaerőt magyarországi foglalkoztatók számára.

Örömmel tájékoztatjuk partnereinket és a magyarországi munkaadókat, hogy a Humán Centrum Kft. 2023 augusztusában megszerezte a „minősített munkaerő-kölcsönző” címet.

Több száz hazai munkaerő-kölcsönző cég közül csak néhány vált jogosulttá a Kormányhivatalok által kiadott minősítésre. A minősítés megszerzéséhez feltételül szigorú pénzügyi, szakmai, személyi és átláthatósági feltételeknek kellett megfelelnünk. (226/2022. (VI. 28.) Korm. rendelet)

Minősített kölcsönzőként a Humán Centrum Kft. számos EU-n kívüli országból is könnyített eljárással - de természetesen az idegenrendészeti szabályok betartása mellett - toborozhat és kölcsönözhet munkavállalókat.

A minősített kölcsönzői státusz lehetővé teszi, hogy Ukrajna és Szerbia mellett tizenöt távoli harmadik országbeli - Belarusz Köztársaság, Bosznia-Hercegovina, Észak-macedón Köztársaság, Fülöp-szigetek, Indonéz Köztársaság, Kazah Köztársaság, Mongólia, Montenegrói Köztársaság, Vietnámi Szocialista Köztársaság, Oroszországi Föderáció, Brazil Szövetségi Köztársaság, Grúzia, Kirgiz Köztársaság, Venezuelai Bolivári Köztársaság, Kolumbiai Köztársaság - egyszerűsített adminisztrációval, 2 +1 éves határozott idejű szerződéssel dolgozókat kölcsönözhessenek magyarországi munkaadók a meghatározott hiányszakmákban.

Kérjen tájékoztatást a külföldiek kölcsönzésével kapcsolatban: